کد مطلب : 956 |
تعداد نظرات: 0 |
تعداد بازدیدها: 190 |
تاریخ درج: پنجشنبه, ارديبهشت 11, 1404 |
ساعت: 10:50 ق.ظ
اولین بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث در سال 1404
در طول اردیبهشت ماه امسال 100 درصد جریمه بیمه شخص ثالث کلیه وسایل نقلیه موتوری بخشوده میشود.
کلیه جرائم حق بیمه وسایل نقلیه موتوری فاقد بیمه نامه شخص ثالث در راستای هم افزایی و تعامل با طرح مشترک پلیس و ستاد مدیریت سوخت کشور بخشیده شد.
با پیشنهاد رئیسکل بیمه مرکزی و موافقت سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، به منظور تعامل و هم افزایی با طرح مشترک پلیس راهور فراجا و ستاد مدیریت سوخت کشور در خصوص موضوع غیرفعالسازی کارت سوخت خودروها و موتورسیلکتهای فاقد بیمهنامه شخص ثالث و با هدف کاهش تبعات ناگوار اجتماعی و اقتصادی ناشی از حوادث وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه و همچنین ترویج فرهنگ بیمه، صددرصد مبلغ جریمه بخشوده شد.
این بخشودگی از 7 اردیبهشت 1404 آغاز شده و تا 31 اردیبهشت 1404 ادامه خواهد داشت.
بخشودگی یاد شده فقط در صورت خرید یک ساله بیمه نامه جدید قابل ارائه است.
دارندگان خودروهای فاقد بیمه نامه شخص ثالث برای بهره مندی از این بخشودگی ها و خرید بیمه خودروی خود، می توانند با مراجعه به سامانه بیمه سی و بدون نیاز به مراجعه حضوری به صورت آنلاین بیمه شخص ثالث را تهیه کرده و یا تمدید کنند. در این سایت امکان مقایسه پوشش ها و حق بیمه شرکت های مختلف بیمه ای فراهم شده است و مالکان خودرو می توانند بهترین و به صرفه ترین بیمه شخص ثالث را از طریق سایت بیمه سی خریداری کنند.